İstanbul Konser Özlemi Bitiyor!

Etkİnlİk
28 Ağustos 2021/Yazar: itworks!
İstanbul Konser Özlemi Bitiyor!

Pandeminin etkisi ile uzun bir süre belirli faaliyetleri düzenlenemedi. Bu etkinliklerden birisi de konser organizasyonudur. Konserler, özellikle genç ve müziksever kitle için vazgeçilmez etkinliklerdir. Konserlerin kalbi olan İstanbul’a konserler geri geri geliyor ve özlem bitiyor. İstanbul konserlerinin vazgeçilmezi ItWorks, bu organizasyonlar sırasında sizlerin yanında. Peki konser organizasyonu nasıl olmalı?

Konser organizasyonu, bir sanatçının sahne almasından çok daha fazlasıdır. Bu anın başarılı olabilmesi için, öncesinde ciddi bir çalışma yapmak gerekir. Bu çalışmalar sahne arkasında olur ve pek görünmez ancak iyi bir sonuç alabilmek adına oldukça önemlidirler.

Bu yazımızda, Itworks olarak konser organizyonlarını ve işleyişini ele alacağız.

İstanbul Konserleri Başladı!

image.png

COVİD-19 nedeni ile uzun bir süredir konserler yapılamıyordu. Hastalığın seyrinin azalması ile İstanbul konserleri kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. Itworks etkinlik firması olarak hijyenik ve eğlenceli konser organizasyonları ile size ve katılımcılarınıza unutulmaz bir etkinlik yaşatmak en büyük hedeflerimiz arasında!

Konser Ajansları Nasıl Çalışır?

Konser organizasyonu maddi bir gelir elde etmek için yapılıyor ise kesin bir sonuç hedeflemek neredeyse imkansızdır. Tüm giderlerin doğru bir şekilde kapsamlı hesaplanması konusu ise büyük öneme sahiptir. Öncelikli yapılması gereken piyasa analizi için, arz, talep, kitle profili ve güncel müzik trendlerini araştırmaktır.

Konser tarihi de sanatçı organizasyonu için oldukça önemlidir. Seçilen tarihte yakın çevrede başka önemli bir etkinlik mevcut mu? Ulusal olarak kabul görmüş özel gün, bayram, sınav, derbi maçları ile çakışma durumu söz konusu mu bunlara dikkat etmek gerekir.

image.png

Konser ajansları tüm bunları sizin için ayarlar ve size eşsiz bir organizasyon hizmeti sunar. Ayrıca Muhteşem bir konserin ve görsel şölenin ardından ses, sahne, ışık sisteminin yanı sıra, işinde uzmanlaşmış başarılı bir ekibinde yer alması organizasyonun kusursuz ilerlemesine katkı sağlar. Bir diğer nokta ise konseri düzenlediğiniz alanın müzik ruhsatı yoksa kaymakamlığa başvurarak yasal izin almanız gerekir. Ayrıca etkinliği tanıtmak için, iyi bir iletişim ve pazarlama stratejisi oluşturmak son derecece önemlidir. Etkili bir afiş tasarımı yaparak, sosyal medya ve billboardlardan hedef katılımcılarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

ItWorks olarak etkinlik ve konser organizasyonu konusunda deneyimli ekibimiz sizlere en iyisini sunmak için her zaman hizmetinizde. Şirketimiz açık, kapalı mekanlarda, festival organizasyonlarında muhteşem konserlere adını yazdıracak bir ekibe sahip.

ItWorks, kurumsal organizasyon ve istekleriniz doğrultusunda konser organizasyonu alanında detaylı bir planlama oluşturur ve alternatif seçenekler ile tarafınıza en kısa sürede dönüş yapar.

İlginizi çekebilir: Etkinlik Ajansları Nasıl Çalışır?

Bir Konser Ajansı Olarak Itworks

image.png

Başarılı etkinlik ajansları, başarılı fuar organizasyon firmaları dendiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri, Itworks! Creative Content Company. Ajansımız, başarısını kurumsal geçmişine ve ajans tecrübelerine dayandırmakla birlikte attığı her adıma “deneyim”, karşılaştığı her soruna “deneyimsel kazanç” gözüyle bakmaktadır. Bu başarılarımızı ise her sorunu çözmeye çalışan bir ekipten kurulu olmasına borçluyuz. Sorunlar ile başa çıkmayı başarmış olmak, her etkinliğin daha iyi olması anlamına gelir.

Şimdi ise eşsiz konser organizasyonlarımız ile sizlere çeşitli hizmetler sınmaktayız. Bu bağlamda deneyimsel kazanç çerçevesinde “vaktinde,” “bütçe içerisinde” ve “hedefine ulaşmış şekilde” gerçekleştirmiş olduğumuz birçok projemiz olduğunu belirtmek isteriz. Itworks ile hayallerinizin ötesinde bir müzik ve görsel şölen için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Itworks! Olarak yaptığımız etkinlik, konser, lansman organizasyonlarını ve ürün tanıtım çalışmalarını incelemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Itworks ekibi olarak bu yazımızda konser organizasyonları hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Etkinlikler ve tüm organizasyonlar, pazarlamanın ve dijital pazarlamanın temel unsurlarındandır. Siz de Itworks ile online platformlarda markanızı zirveye taşıyın!

PAYLAŞ

itworks!
itworks!
YAZAR

itworks! etkinlik & organizasyon, tüketici deneyimi ve dijital pazarlama alanlarında 2015 senesinden bu yana alanında uzman ekibiyle hizmet veriyor.